Bolno kao smrt: Gaj Riči progovorio o razvodu s Madonom

Kurir 12.05.2017 17:02
Bolno kao smrt: Gaj Riči progovorio o razvodu s Madonom


Britanski reditelj izjavio je da je prošao kroz težak period kada ga je kraljica popa ostavila, ali da se nikada nije pokajao što se oženio njomDevet godina nakon razvoda od Madone, Gaj Riči je priznao da mu je taj period bio izuzetno bolan i da se, uprkos svemu, nije pokajao zbog braka s kraljicom popa.

Britanski reditelj i dalje ima samo lepe reči za svoju bivšu suprugu, od koje se na buran način rastao 2008. godine. U međuvremenu, njih dvoje su više puta u javnosti razmenjivali teške reči, borili se za starateljstvo nad sinovima Rokom i Dejvidom, ali to nimalo nije uticalo na Ričija da promeni mišljenje o pevačici.
- Bilo je bolno poput smrti, ali ne žalim što smo se venčali. Niko ne može da kaže ništa negativno o tome kako Madona odgaja decu, ona je predivna majka - rekao je reditelj.

Poslednji sukob koji je imao s Madonom odigrao se krajem 2015, kad je njihov sin Roko za Božić otišao kod Gaja i njegove nove supruge Jaki Ejnsli i nije hteo da se vrati kod majke u Njujork. Kraljica popa se devet meseci borila za starateljstvo nad sinom, ali je na kraju izgubila bitku na sudu. Inače, Riči je ovih dana lepo pričao i o svojoj drugoj ženi.
- Postoje neke veze koje funkcionišu savršeno kao ruka u rukavici. Mi se jednostavno ne svađamo, kapirate? Ona završava moje rečenice, zna šta ću reći i pre nego što kažem - izjavio je reditelj na premijeri svog novog filma „Kralj Artur“.

Nagrada
ROKO POMIRIO RODITELJE

Vrlo brzo posle svađe oko starateljstva, problematični Roko je roditeljima zadao nove probleme, koji su uticali na to da se Madona i Gaj pomire. Naime, njihov sin je prošle godine uhapšen zbog posedovanje marihuane, pa su se pevačica i reditelj dogovorili da je najbolje rešenje za njega da počne da zarađuje novac. Roko je morao da se zaposli kao dostavljač u kurirskoj službi, jer roditelji više ne žele da mu daju pare.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak