Blistav stan kao iz magazina

Novosti 11.05.2017 20:40
Blistav stan kao iz magazina


Postoje sitni trikovi koji će vam pomoći da vam kuća bar liči na one na fotografijamaDOK listate časopise o enterijeru, divite se uređenju prostora i mislite kako bi za vam to bilo potrebno mnogo novca i profesionalna pomoć. Postoje, ipak, sitni trikovi koji će vam pomoći da vam kuća bar liči na one na fotografijama što je posebno važno ako izdajete ili prodajete stan.

Drvene podove temeljno očistite, a zatim ispolirajte. Isto važi za površine od metala i čelika koje treba da tretirate sa odgovarajućim proizvodima. Očistite prozore, sklonite zavese jer osunčan stan izgleda prostranije i svežije. Stavite biljke koje će dodati živost prostoru, ali ih održavajte. Odstranite mrtvo lišće, a sa velikih redovno skidajte prašinu.

Čistoća i urednost su veoma važni za dobar utisak, pa sklonite višak stvari u dnevnoj i spavaćoj sobi, a u kuhinji ostavite samo one uređaje koje zaista koristite, na primer toster. Ako vam blender samo skuplja prašinu, sklonite ga, pa ćete ga lako izvaditi kada zaista poželite da ga koristite. U kupatilu sklonite sve proizvode koji prave nered jer odaju utisak da nema dovoljno prostora za odlaganje. Stavite cveće, spustite dasku na ve-ce šolji, poređajte bele peškire. Na krevet u spavaćoj sobi stavite fini prekrivač, sa natkasni sklonite kreme i rasporedite knjige jer su one "fotogenične". I na kraju, uključite svetlo i stan je spreman za slikanje i uživanje.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak