HyperX predstavio svoj prvi gejmerski miš – Pulsefire FPS

Benchmark 25.04.2017 20:49
HyperX predstavio svoj prvi gejmerski miš – Pulsefire FPS


HyperX odeljenje kompanije Kingston najavilo je danas predstavljanje HyperX TM Pulsefire FPS gejming miša...dizajniranog tako da odgovara potrebama profesionalnih igrača i igrača FPS igara u usponu kojima treba precizan i konzistentan gejmerski miš. Kako bi odgovarao potrebama gejmera, miš ima PixArt 3310 senzor za veću preciznost.

Omron prekidači su iskorišćeni za brži odziv sa pouzdanošću od 20 miliona klikova po prekidaču. Dobitnik prestižne Red Dot nagrade za kvalitet dizajna za 2017. godinu, HyperX-ov prvi gejmerski miš dizajnirali su vrhunski inženjeri u HyperX laboratorijama uz savete vrhunskih profesionalnih gejmera.

Za ozbiljne igrače, Pulsefire FPS je napravljen sa ergonomskim, laganim dizajnom koji je pogodan i za palm grip i za claw grip držanje. Većina igrača igra sa DPI-em u opsegu od 400 do 3200 DPI, a Pulsfire pruža četiri režima u tom opsegu, a između njih birate dodirom na taster.

Optimalni raspored težine i generalno mala masa od 95 g za brze pokrete i grip sa strane koji ne klizi obezbeđuju da će miš ostati u vašoj ruci. HyperX Pulsefire FPS ima šest izdržljivih, ultra-responzivnih tastera koji daju jasan, taktilan osećaj pri svakom kliku. HyperX je obezbedio fleksibilni pleteni kabl i velike stope za glatkiji hod miša.

HyperX predstavio svoj prvi gejmerski miš – Pulsefire FPS

“HyperX sa uzbuđenjem predstavlja svoj prvi gejmerski miš. Nakon temeljnog testiranja, stvorili smo Pulsefire FPS u svojim laboratorijama kako bismo ponudili gejmerima ono što žele za neverovatno povoljnu cenu.” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Gejmeri traže HyperX kvalitet i performanse za sve svoje gejming uređaje, a sada sa Pulsefire FPS gejming mišem, HyperX nudi sve potrebne komponente za najbolju kompetetivnu igračku konfiguraciju.”


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak