Mali kuhinjski aparati – naučite da odaberete savršene pomoćnike

Žena 23.04.2017 00:14
Mali kuhinjski aparati – naučite da odaberete savršene pomoćnike


Bilo da ste posvećena kuvarica ili svaki dan muku mučite sa osmišljavanjem šta da kuvate, priprema tri obroka uvek može biti još jednostavnija i brža. Kako?Korišćenjem prave kuhinjske aparature, štedite na vremenu pripreme ali ne i na kvalitetu jela.

Zamislite da vam je tost uvek ispečen baš onako kako volite, jer vaš toster ima mogućnost kontrolisanja temperature i boje korice hleba. Korišćenjem ketlera vreme pripreme supe skraćujete na pola, bez naknadnog gubljenja vremena na čišćenje uređaja od kamenca. A taj preukusni sos za večerašnju žurku je izblendiran za minut, bez haosa i nereda u kuhinji koji inače ume da ostane nakon upotrebe ručnih blendera.


Kako biste bili sigurni da će mali kuhinjski aparati zaista biti nezamenljiva pomoć u kuhinji, potrebno je da znate na koje karakteristike treba da obratite pažnju prilikom odabira istih. Beko je kreirao liniju malih kućnih aparata - Natura Line, koju na prvi pogled izdvaja izuzetno atraktivan dizajn i kvalitetna izrada. Ono što je glavna prednost ovih uređaja, međutim, jesu pametna rešenja koja im daju veliku upotrebnu vrednost.

Tako uz mikser HMM6420W možete računati na snažan motor i duge metlice od nerđajućeg čelika, sa kojima je mućenje efikasno i bez prskanja. Seckalica CHP6450W ima duple noževe od nerđajućeg čelika i posudu od plastike bez štetnih supstanci, pa je savršeno bezbedna za pripreme jela čak i za bebe. 

Ketler WKD6246W je savršeno funkcionalan ali i bezbedan: ima mogućnost odabira temperature, održavanja toplote tokom čak 30 minuta, mehanizam zaštite protiv isparavanja tečnosti i filter za uklanjanje kamenca. Za ljubitelje kontinentalnog doručka, toster TAM6202W je dragocen zbog velike snage, precizne kontrole temperature i funkcija memorisanja i podgrevanja.


Upoznajte se sa svim prednostima Natura Line proizvoda:


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak