Njena karijera je propala zbog 'plastike': Meg Rajan više nikada neće povratiti staru slavu

Super žena 21.04.2017 11:53
Njena karijera je propala zbog 'plastike': Meg Rajan više nikada neće povratiti staru slavu


Sve je počelo sa filerima za usne, ali nažalost, kako to obično i biva, ova dama se nije zaustavila samo na usnama.Američka glumica Meg Rajan imala je zavidnu karijeru sredinom i krajem devedesetih godina, a stekla je popularnost romantičnim komedijama "Francuski poljubac", "Kejt i Leopold", "Stigla vam je pošta".

Osim fanova širom sveta koji nisu mogli da odole njenom osmehu, kao i velikom talentu, reditelji i scenaristi su je obožavali, te su joj nudili brojne uloge.

Međutim, nakon 2001. godine, Meg je počela da se suočava sa neuspehom na audicijama, a razlog nije bila njena loša gluma, već neprepoznatljivo lice.

"Previše je uradila. To je bio šok za ljude i ona više ne izgleda kao Meg Rajan u koju smo se zaljubili", objasnio je Džejms Mangold, reditelj filma "Kejt i Leopold."

Simpatična glumica doživela je pravi krah u svojoj karijeri, jer više niko nije želeo da je angažuje zbog korekcija koje je radila na svom licu.

"Nisu samo usne u pitanju. Nos je drugačiji, jagodice, botoks je više nego očigledan. Ljudi ne shvataju da postoji zavisnost o plastičnoj hirurgiji. Ona nije jedini primer. Obično je to pokušaj da se reši neka vrsta ličnog nezadovoljstva", bio je izričit Mark Roberi, plastični hirurg.

Njena karijera je propala zbog 'plastike': Meg Rajan više nikada neće povratiti staru slavu

Tako je njena karijera pala u mrak, zbog čega se 2006. godine Meg odlučila na usvajanje devojčice iz Kine, koju je odgajala zajedno sa svojim sinom.

Shvativši da više neće dobijati uloge glumica se posvetila karijeri reditelja i producenta, a ovim poslom se i danas bavi.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak