Agent Nikole Jokića objavio rebus na svom Tviteru

Hot Sport 20.04.2017 20:03
Agent Nikole Jokića objavio rebus na svom Tviteru


Košarkaški agent se nakon saopštenja Košarkaškog saveza Srbije objavio preko Tvitera.Ono što je Miško Ražnatović napisao na društvenoj mreži se može protumačiti kao nastavan ‘sage’ o angažmanu u reprezentaciji Nikole Jokića.

Ražnatović je taj koji je podigrao prašinu izjavom da će Nikola Jokić verovatno odustati od nastupanja za Srbiju na Evropskom prvenstvu zbog radnog leta u Americi, a to je izazvalo saopštenje KSS-a u kojem se navodi da je Danver kontaktiran i da nijedan klub nema pravo da ne dopusti ugovorom vezanom igraču nastup u reprezentaciji.

U ‘Mekdonald’ kvizu koji je objavio Ražnatović postoje dva izbora, jedan je naredba suprotna pravnim propisima strukovne organizacije, a drugi snažna preporuka bogatog poslodavca. To se može tumačiti u smislu da NBA tim nema pravna sredstva da zabrani igranje Jokiću, ali može da ga suptilno ‘posavetuje’ da mu je bolje da se u potpunosti posveti svom timu i zaradi ‘Mek Čiken nagets’. A možda je i agent srpskog centra jednostavno želeo da se zabavi.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak