6 saveta za kupovinu idealnih farmerki

Novosti 20.04.2017 15:17
6 saveta za kupovinu idealnih farmerki


Ne mogu da nađem model, ove su mi dobre napred, a pozadi katastrofa... Zvuči poznato? Nije ni čudo što je za većinu žena kupovina farmerki prava frustracijaPostoji nekoliko saveta koji će vam olakšati šoping. Sledite ih i uspeh je zagarantovan.

Pre odlaska u prodavnicu "suočite se" sa svojim telom i dobro odmerite u ogledalu. Niko nije savršen i ne očekujte da vam svaki komad dobro stoji. Poenta je da pronađete model koji ističe vaše prednosti, a sakriva mane.


6 saveta za kupovinu idealnih farmerki

Ne kupujte nikad veći broj - Kada probate nove pantalone, može vam se učiniti da vas stežu. Dešava se i da naletite na rasprodaju, gde je ostao samo jedan komad, ali vam je za broj veći. U oba slučaja, nemojte da ih kupite, jer se džins rasteže posle nekoliko nošenja i pranja, s obzirom na to da ima elastin. Mnogo je bolje da uzmete broj manji od vašeg.

Duplirajte - Kada pronađete model koji vam odgovara i savršeno stoji, kupite dva, tri para ako ste u mogućnosti.

Dužina nije bitna - Pantalone su vam idealne u struku, na butinama i zadnjici, ali su predugačke? Kupite ih! Lako ćete ih skratiti kod krojača.

Model prema guzi - Najvažnije je kako vam farmerke stoje pozadi, pa je bolje da odaberete model koji lepo ističe zadnjicu, nego da bude savršen spreda.

Menjajte stilove - S vremena na vreme probajte drugi kroj i boju farmerica, čak i ako vam se u prvi mah čini da to nije za vas.

Istražite cene i ponudu - Pre kupovine, "pročešljajte" prodavnice i uporedite cene. Može da vam se dogodi da pronađete kvalitetan, brendiran džins po ceni nižoj nego u mnogim prodavnicama.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak