Voli piletinu: Snežana Dakić bacila oko na 15 godina mlađeg glumca

Kurir 19.04.2017 22:53
Voli piletinu: Snežana Dakić bacila oko na 15 godina mlađeg glumca


Snežana Dakić ne krije da gaji simpatije prema jednom našem glumcu.Voditeljka je nedavno izjavila da ne planira da se udaje, pa i da joj muškarac za život nije potreban.

Međutim, izgleda da se Snežana predomislila, pa je prokomentarisala glumca koji joj se dopao.

"Andrija Kuzmanović je jedan vrlo interesantan mlad momak, glumac koji se vrlo lepo transformiše i izgleda sofisticirano. Lep dečko", prokomentarisala je Dakićeva u emisiji "Premijera".

Voditeljka u je u nedavnom intervjuu žestoko je izvređala žene.

Naime, voditeljka koja se pre tri godine razvela od supruga Vladimira Mikića, očigledno i dalje ne može da se pomiri sa tim, pa je osula paljbu po svim ženama.

Na pitanje da li bi ponovo stala na ludi kamen, Snežana je oštro odgovorila.

"Pa, još uvek se jako dobro osećam u ovom statusu razvedene tako da stvarno nisam razmišljala o udaji. Mislim da se udaju samo žene kojima je to potrebno ili zato što treba da rađaju decu ili zato što treba da im pomogne neko u izdržavanju. Ja nemam nijednu ni drugu nužnost, hvala bogu. Dete imam, a izdržavam se sama. Tako da meni muškarac treba za ljubav i za suživot. Iskustvo je pokazalo da ako se sa nekim obavežeš na jednu vezu, to te prilično isključuje iz svih drugih aspekata života, koji je u mom slučaju vrlo bogat. I druženja i putovanja i slobodno vreme kojim mogu da upravljam. U ovom trenutku ne bih bila spremna da ustupim bilo kome slobodno vreme i mislim da sloboda zapravo u tom smislu nema cenu. Svi muškarci, naročito muževi, imaju određene zahteve, a kompromisi na koje sam ja sada spremna mnogo su manji nego ranije".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak