CSKA želi Nedovića, Unikaha sprema novi ugovor

N1info 19.04.2017 14:44
CSKA želi Nedovića, Unikaha sprema novi ugovor


Strani mediji preneli su vest da moskovski CSKA želi da naredne sezone u svom timu ima i Nemanju Nedovića.Kako prenosi andaluzijski Opinion, Unikaha je na ove glasine reagovala tako što je za Nedovića spremila novi ugovor i da e rešena da srpskog košarkaša u svojim redovima zadrži tako što mu nudi bolje uslove.

Nedovićev ugovor sa Unikahom važi i sledeće godine i vredi 550.000 evra. Prema najavama, klub je spreman da mu u novom ugovoru ponudi između 800.000 i 850.000 evra, ali uz produženje saradnje na jednu ili dve godine.

Uz povećanje plate, Unikaha i Nedović bi potpisali još neke izmene u ugovoru. Trenutna otkupna klauzuka u ugovoru srpskog košarkaša iznosi tri miliona evra a ako bi se Nedović odlučio na produžetak saradnje bila bi ugovorena klauzula koja bi bila ktivirana ako se dogodi da Unikaha ne obezbedi plasman u Evroligu i nakon sezone 2017/18. To bi značajno umanjilo otpusnu klauzulu, a navodi se da bi mogla da uključuje i izlazak iz ugovora ukoliko Unikaha ne obezbedi Evroligu.

U slučaju da su ove informacije tačne, ponuda Unikahe bila bi bolja od onoga što je Srbinu spreman da ponudi CSKA. Moskovljani su, navodno, pripremili ugovor na dve godine po kome bi Nedović dobio oko 1.2 miliona evra za prvu i oko 1.5 miliona evra za drugu godinu. Uz bonuse, ugovor bi bio vredan oko 3 miliona evra.

Najave kažu da će Nedovićev agent Miško Ražnatović sa Unikahom pregovarati u maju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak