Kupatilo u jarkim bojama

Novosti 19.04.2017 14:20
Kupatilo u jarkim bojama


Jarke boje smo navikli da viđamo u dnevnoj sobi, kuhinji, pa i hodnikuJarke boje smo navikli da viđamo u dnevnoj sobi, kuhinji, pa i hodniku. Jedna prostorija je, ipak, bila izuzetak od "živih" nijansi.

Kupatilo, na koje uglavnom ne obraćamo pažnju i "oblačimo" ga u belo, neutralne tonove, nebo plavu i umirujuću zelenu.

Nema razloga da ovde zaobilazite jarke boje, tvrde dekorateri, pogotovo ako posedujete i manje, gostinsko kupatilo. Mali prostori mogu podneti jarke boje, a osim toga je lako da ih prefarbati ako vam se ne dopadne.

Kupatilo u jarkim bojama

Zidovi u ljubičastoj, crvenoj i pink odlično će se uklopiti uz bele ormariće. Može i obrnuto, da zidovi budu beli ili neutralni, a ormarići u jarkoj boji. Ako ne želite da zidove bojite isti efekat postići ćete tapetama ili zidnim nalepnicama.

Kupatilo može da "priča svoju priču" na taj način, a može tako i da se poveže sa susednim prostorijama, pa ako u stanu preovlađuju žuti detalji, neka ta nijansa dominira i u kupatilu. Možete da kombinujete i dve boje, na primer plavu i narandžastu koje će uneti energiju u ovu prostoriju.

Savet plus: Većina dama za kupatilo bira ružičaste nijanse jer "laskaju" koži i čine je lepšom u tom ambijentu, ali ako ste tašti možda je ipak bolje da zaobiđete jarke boje jer ćete previše vremena provoditi u ovoj prostoriji.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak