5 činjenica koje niste znali o Viktoriji Bekam

Kurir 18.04.2017 23:59
5 činjenica koje niste znali o Viktoriji Bekam


Muzička zvezda i modna dizajnerka Viktorija Bekam stekla je ogromnu popularnost kao Poš spajs (u grupi Spajs grils).Povodom njenog 43. rođendana, otkrivamo vam 5 zanimljivih činjenica koje sigurno niste znali!

Naime, pre nego što se vinula u zvezde, uopšte nije bila Poš... Ipak, imala je "ono nešto" što je strpljivo pratila, te dostigla neverovatan uspeh u životu. S druge strane, koliko god bila uspešna žena na raznim poljima, Viktoriji je majčinstvo na neoborivom prvom mestu. 

1. Možda vam je sada teško da to zamislite, ali Viktorija je u mladosti bila mala, slatka bucka!

Pre nadimka "Poš", mama ju je zvala "Bucka" (engl. fat puppy), što njoj nije mnogo prijalo, iako je znala da će višak izgubiti kada malo poraste, i da je sve to sasvim normalno. Tako je kao veoma mlada počela izuzetno da vodi računa o težini i liniji uopšte. 

2. Molila je tatu da je ne vozi u školu?!

Viktoriji je bilo izuzetno neprijatno kada bi je otac dovozio u školu u Rols-Rojsom. Porodici je to bilo sasvim normalno, jer su uživali veliki komfor u životu, ali njoj su se u školi zbog toga smejali nazivajući je razmaženom bogatašicom. 

3. Poš pre Poš...

S druge strane, svi bi u školi knjige nosili u običnim tašnama i torbama, ali ona je preferirala Gučijevu ručnu torbu. 

4. Smisao za humor joj je savršen.


Uvek je znala kada ne treba nešto da primi k srcu, i uvek je spremna za šalu. 

"Jednom smo se nešto vozili Kruz i ja i on je želeo da slušamo Spajs grls u kolima. Samo mi je u jednom trenutku kazao: Mama, zašto si uvek pevala samo prateće vokale? (smeh)''

5. U čemu je Anđelina pobedila Viktoriju?

Viktorija Bekam borila se za ulogu Lare Kroft u filmu Tomb Rajder iz 2001. godine. Izgubila je on Anđeline, veoma lako i brzo.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak