Zorica i Maja se svađale kao nikad do sada

Alo 17.04.2017 11:17
Zorica i Maja se svađale kao nikad do sada


Zorica Brunclik i Maja Nikolić žestoko su se posvađale u Pinkovim zvezdamaZorica i Maja se neprestano kače iz emisije u emisiju, a sinoć je došlo do pravog usijanja kada je Zorica rekla Maji da triola nije nežni triler kako je ona tvrdila.

- Definicija Majina nema veze sa životom - rekla je Zorica objašnjavajući Maji šta je zaista triola.

Maja je tada Zoricu prozvala da je "gospođa ministarka", na šta je Zorica odmah reagovala i tražila da joj se objasni šta to znači. Maja joj je odbrusila da je tako zove jer je pokondirena tikva kao iz romana “Gospođa ministarka”.

- Ste čitali "Pokondirenu tikvu"? - upitala je Maja.

- Majo, ti postiš, a koliko znam u Bibliji piše da "greh ne ulazi na usta nego izlazi iz usta", a ti si se toliko ogrešila o mene. Toliko puta. Evo, i večeras... – rekla je Zorica, a onda je Maja nastavila.

da je proziva spominjući i fakultetsku diplomu.

- Majo, pošto je vreme posta, lepo me zamoli dete da ti oprostim, da idemo dalje, da se vodimo kandidatima i da o njima pričamo, a ne da pričaš takve gluposti! – odbrusila je Zorica.

Maja joj je odgovorila da treba da se izvini svima jer je i žiri i Milana vređela i da Zorica upućuje reči koje bole, a dok njene šale nikoga ne vređaju.

U sve se na kraju umešala Dragana.

- Je li mogu ja nešto da kažem? Ja moram da pitam da li ovde ima ikoga u publici ko je moja rodbina? - setila se Dragana šala da je njena rodbina u žiriju.

- Kada si ustala pomislio sam da ćeš da pitaš da li ovde ima nekog iz Srpske pravoslavne crkve – našalio se Kalinić.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak