Hrvatski ponos osvaja i Srbe: Stižemo...

B92 14.04.2017 22:45
Hrvatski ponos osvaja i Srbe: Stižemo...


Hrvatski proizvođač mobilnih telefona i tableta NOA, čija je proizvodnja u Kini, uskoro dolazi na srpsko tržište.Ovaj proizvođač je početkom godine stigao u Bosnu i Hercegovinu, piše portal E-kapija.

Grupacija NOA sa sedištem u Sarajevu, strateški je partner hrvatske kompanije Hangar 18 i ima regionalnu autorizaciju brenda, piše E-kapija i navode da kompanija uveliko radi na otvaranju razvojno-distributivnog centra u Sarajevu, a uskoro će imati i predstavništvo u Banjaluci.

"Danas je u Hrvatskoj naša kompanija na trećem mestu po broju prodatih mobilnih telefona, a dobro se pozicionirala i u Crnoj Gori. Krenuli smo sa radom u Makedoniji i Albaniji, a ubrzo otvaramo tržište Srbije", kaže predsednik Uprave kompanije Nermin Hubić i najavljuje da će za nekoliko meseci biti prisutni i u Češkoj i Slovačkoj.

Hubić dodaje da je njihova poslovna filozofija drugačija, te da im nije namera nadmetanje sa A brendovima, već da postanu prepoznatljivi u B kategoriji.

Ova kompanija je u Bosni i Hercegovini zadužena za istočna tržišta izvan Evropske unije i ima regionalnu autorizaciju brenda.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak