SmartFlex mašine za sudove: Savršeno rade umesto vas

Kuća Stil 14.04.2017 08:52
SmartFlex mašine za sudove: Savršeno rade umesto vas


Lista obaveza koje završim u toku dana je duga. Navikla sam na dinamično okruženje i dobro se nosim sa tim - ipak, kada stignem kući želim da se posvetim klincima i mužu.Ali kako kad me tik iza njihovih osmeha i zagrljaja sačeka sudopera puna prljavih sudova? Zato sam odlučila da se ozboljnije pozabavim ovim problemom. Rešenje sam pronašla u novoj Gorenje SmartFlex mašini za pranje sudova.

Moj suprug obožava da isprobava nove recepte za ručakdok mu naša kćerka pomaže. Obožavam ga zbog toga, ali ne i količinu prljavih sudova koju njih dvoje ostave za sobom u kuhinji. Moja nova Smart Flex mašina prilagođava proces pranja nivou zaprljanosti, tako da ne moram više da vadim i ispiram već spakovane sudove iz mašine da bih bila sigurna da će se lepo oprati.

SmartFlex mašine za sudove: Savršeno rade umesto vas

Senzori koji detektuju nivo zaprljanosti vode uz pomoć automatskog programa pranja, omogućavaju da mašina mnogo bolje od mene proceni koliko su sudovi zaprljani, i na osnovu toga bira dužinu i intenzitet pranja. Za brzinsko pranje sudova, tu je SpeedWash program. Ubaciš sudove, popiješ kafu i za 15 minuta sve bude gotovo!

Glavni razlog iz kog sam se odlučila da kupim mašinu za sudove bio je ušteda vremena, ali sa SmartFlex-om sam dobila i mnogo više od toga. QuickIntensive smanjuje potrošnju vode i struje prilikom bržeg pranja više zaprljanih sudova, dok IonTech program, uz pomoć prirodnog procesa jonizacije održava svežinu unutrašnjosti mašine u kojoj su ostavljeni prljavi sudovi.

SmartFlex mašine za pranje sudova se, zahvaljujući širokom rasponu funkcija i unutrašnjosti koja je fleksibilnai podesiva za različite oblike i veličine posuđa,  u potpunosti prilagođavaju potrebama korisnika. Istovremeno, snažni Inverter PowerDrive motor je zadužen za energetsku efikasnost i duži životni vek aparata.

Zahvaljujući pouzdanosti i kvalitetu, Gorenje na sve SmartFlex mašine daje 5 godina garancije, kao i 10 godina garancije na savremeni Inverter PowerDrive motor. Neke stvari u životu vredi čekati. Čekanje mašine za pranje sudova sigurno nije jedna od njih – zato je tu Smart Flex.

Sve koji se do 30.04. odluče za kupovinu bilo koje mašine iz SmartFlex linije očekuje specijalan poklon – poklon set Somat proizvoda: Gold tablete za pranje, sredstvo za ispiranje sudova, gel za mašinsko pranje i Somat čistač mašine.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak