Dženet Džekson ostavlja muža: Izludeo ju je izolacijom i nemogućim zahtevima

Hello 09.04.2017 16:46
Dženet Džekson ostavlja muža: Izludeo ju je izolacijom i nemogućim zahtevima


Samo nekoliko meseci nakon rođenja prvog deteta u 50. godini, Dženet Džekson se raskinula sa mužem Visamom Al Manom.I dok jedan izvor kaže da je raskid bio prijateljski i da će zajedno brinuti o sinu, drugi kažu da nevolje traju već mesecima.

– Ona misli da je on postao suviše strog tokom trudnoće i da mu je već dozvolila da joj diktira izgled pa čak i način na koji izvodi svoje koncerte – rekao je jedan od izvora blizak paru.

Ostali zahtevi su bili da na koncertnoj turneji kompletno prekrije svoje telo, umesto da nosi izazovne outfitae na koje su fanovi navikli i koje vole.

Takođe joj je zabranio da snima spotove u kojima ima “igranja i trljanja o druge mušakarce” što je glavno obeležje njenog rada, dodao je izvor.

– To ju je izludelo i osetila je kao da gubi svoju bazu fanova.

Takođe, ona je bila ljuta zbog izolacije za koju je krivila muža koji je retko kad želeo da se vidi sa njenim prijateljima ili porodicom, dodaje isti izvor. Ipak, par se nadao da će beba pomoći.

Dobili su sina Isu Al Mana 3. januara nakon gotovo pet godina braka. Nakon odlaganja venčanja i planiranja da li će imati veliko slavlje ili ne, Džeksonova je popustila zahtevima Al Mana da imaju jednostavnu i privatnu ceremoniju.

Dženet se prilagodila strogim muslimanskim pravilima na kojima je Al Mana insistirao, pa je, iako žive u Londonu pristala da ne izlazi u javnost dok doji bebu.

Bogatstvo Dženet Džekson se procenjuje na oko 250 miliona dolara, dok je Al Mana katarski biznismen sa milijardama na računu. Izvor kaže da nisu potpisivali nikakav predbračni ugovor.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak