Stravičan život Mel B šokirao svetsku javnost

Stil magazin 05.04.2017 10:14
Stravičan život Mel B šokirao svetsku javnost


Pevačica Mel B, nekadašnja članica grupe "Spice Girls", nedavno je zatražila zabranu prilaska kada je u pitanju njen suprug Stiven Belafonte, a sada je sud taj zahtev i odobrio.Naime, ona je optužila Stivena za iznemiravanje i seksualno zlostavljanje koje je obrazložila fizičkim napadima, grupnim seksom na koji ju je navodno njen suprug primoravao.

Nakon toga joj pretio snimcima, ali tvrdi i da je Stiven njihovoj dadilji napravio dete.

Strani mediji prenose da je Belafonte pevačicu davio i udarao, što je ona dokazala fotografijama i zadobijenim povredama.

Kada je celu priču iznela u medije navela je i da zlostavljanje trpi od prve godine braka, a da ju je on primoravao da povrede u javnosti objašnjava kao posledice trčanja u visokim cipelama.

Zbog svega toga, pre tri godine se predozirala lekovima, punom bočicom aspirina.

On joj nije dozvolio ni hitnu pomoć da pozove. Dadilji je, kako tvrdi, platio 300 hiljada dolara samo da ćuti o trudnoći sa njim.

Nekoliko puta je pokušavala da ga ostavi, ali je on pretio da će joj uništiti život i oduzeti decu. Njen suprug je sve te navode negirao navodeći da nije ni čuo za te optužbe.

"Plašim se kako će ovo da utiče na našu decu i koliko daleko je ona spremna da ode. Šokiran sam ovim navodima. Neko želi da me predstavi kao negativca, ali, videćemo se na sudu", rekao je on.

Mel je sa Stivenom bila deset godina u braku iz kojeg ima troje dece i sada je odlučila da se razvede.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak