Prepolovila se: Dženifer Hadson smršala čak 36 kilograma

Nooiz 31.03.2017 14:01
Prepolovila se: Dženifer Hadson smršala čak 36 kilograma


Američka glumica i pevačica Dženifer Hadson otkrila je kako je uspela da smrša čak 36 kilograma.Njena transformacija je neverovatna, a svoje tajne otkrila je u televizijskom šou-programu kod Lorejn Keli.

– Nisam vežbala jer nemam vremena za to. Najbitnije je da dobro pazite šta unosite u telo. Vodila sam računa o tome šta jedem i pijem. Kada god bih bila napolju, pitala bih se da li je prekasno da sada jedem i uvek sam sebi davala potvrdan odgovor. Takođe, i preko dana ne moram da jedem baš svaki put kada mi hrana padne na pamet – otkrila je Oskarovka.

Prepolovila se: Dženifer Hadson smršala čak 36 kilograma
Dženifer danas

Ona je nedavno ponovo bila gost i kod Opre Vinfri i rekla joj je da više ni ne želi da mršavi.

– Došla sam do tog stadijuma da više ne želim da gubim kilograme. Volim meso na svojim kostima, a konfekcijski brojevi nula ili dva nisu za mene – objasnila je.

Dženi i Opra pre deset godina


Njena popularnost trenutno je na vrlo visokom nivou u Velikoj Britaniji jer je članica žirija u emisiji „The Voice”. Osim lepog izgleda, promena u razmišljanju kada je u pitanju hrana donela joj je i mnogo više samopouzdanja.

– Sada mogu mnogo više da eksperimentišem s modom. Ono što sam prvo prigrlila, a pristaje svakoj figuri, je „pencil” suknja visokog struka. Volim klasičnije krojeve. Obožavam malu crnu haljinu, ali kad preko nje prebacim dobar kaput, to je onaj trenutak kad te ljudi zapaze i pitaju se „Ko je ovo?”. To stvara tu zapaženu prisutnost – rekla je Dženifer.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak