Vaterpolo: Partizan gostuje u Dubrovniku

Novosti 31.03.2017 08:11
Vaterpolo: Partizan gostuje u Dubrovniku


Drašović: Nemamo šta da izgubimo i nadamo se da je sve moguće. Na početku sezone nismo ni sanjali o F4 što govori o našem velikom uspehuVERA u čudo hrabri mlade vaterpoliste Partizana da u Dubrovniku mogu da iznenade i sebe. Crno-beli danas (18.30) u polufinalnu završnog turnira Regionalne lige u "Gružu" izlaze na megdan velikom favoritu, braniocu trofeja i evropskom prvaku Jugu, koga su pre mesec dana šokirali na Banjici.

- Na početku sezone nismo ni sanjali o Fajnal-foru, što govori o našem velikom uspehu. U Dubrovniku nemamo šta da izgubimo, izlazimo na megdan protivniku koji je prošle sezone osvojio sve moguće trofeje. Ali, nećemo se predati nijednog trenutka. Verujem u priče da je na završnom turniru sve moguće, da u jednoj utakmici može svašta da se desi. Nadam se podvigu - naglašava jedan od najboljih igrača Partizana Radomir Drašović.

Crno-beli su prošle nedelje iznenada smenili ceo stručni štab, tako da su se igrači proteklih dana navikavali na Stefana Ćirića i njegove saradnike. Svi su skoncetrisani na duel sa Jugom i prija im to što je domaćin oprezan.

- Već smo nadmašili sebe - ističe golman Lazar Dobožanov. - Svesni smo snage Juga, ali i da je u jednoj utakmici na F 4 sve moguće. Vaspitani smo da uvek idemo na pobedu, daćemo sve od sebe da nikog ne izneverimo. Ove utakmice, kao i one u Ligi šampiona, nam pomažu da u što boljoj formi dočekamo start domaće Superlige.

Poslednji duel sa domaćinom u "Gružu" crno-beli neće pamtiti po dobrom, jer su u sedmom kolu Lige šampiona izgubili sa 21:9. Ali, to ih ne obeshrabruje.

- Ozbiljno smo se pripremali za Jug i nadam se da možemo da ih iznenadimo. Sve zavisi od početka meča - podvlači Ognjen Stojanović.


Izvor