Nikolić o kalkulacijama: Tračevi me ne dotiču

Novosti 31.03.2017 06:47
Nikolić o kalkulacijama: Tračevi me ne dotiču


Neću da računam deset kola pre kraja, ne dopada mi se što se toliko to plasira i potencira - kaže trener PartizanaSVE pobede do kraja uz jedan kiks Zvezde, i Partizan je šampion. Remi u derbiju s dva remija Zvezde u plej-ofu, uz preostali maksimalan učinak crno-belih - titula. Kalkulacije su omiljena zabava dobrog dela ljubitelja fudbala u Srbiji, a trener Partizana Marko Nikolić na pitanje o unapred viđenom scenariju većine prvenstvenih mečeva do kraja sezone samo nehajno odmahuje rukom.

- Neću da računam deset kola pre kraja, ne dopada mi se što se toliko to plasira i potencira. Prvo se prejudicira da će Partizan dobiti Zvezdu na njenom stadionu, a isto se prejudicira da će i jedni i drugi dobiti sve utakmice do kraja. To je sve daleko od izvesnog. Razmišljam samo kako ćemo da preživimo teško gostovanje u Nišu. U plej-ofu su sve ekipe koje mogu da pobede i kod kuće i na strani. Neshvatljiva mi je ta vrsta matematike - čudi se Nikolić.

Pogled u sopstveno dvorište mladom stručnjaku i te kako može da izmami osmeh na lice.

- Gledam svoja posla, a to je - šta Partizan pokazuje u ovih sedam-osam meseci. Kvalitet igre je bolji ovog proleća i razvijamo mlade igrače. Ako počnem da se bavim tračevima i kuloarskim pričama, skrenuću s puta, a samim tim i igrači. To neću da dozvolim.

Prva u nizu utakmica gde kalkulacije nemaju "prođu" za crno-bele stiže već u subotu na "Čairu".

- Imamo neprijatan raspored. Taj deo sezone može da opredeli naše ambicije do kraja i eventualni uspeh - zaključio je Nikolić.


Izvor