Zvanično - Bačka ostaje u Superligi

Sportske Net 30.03.2017 17:07
Zvanično - Bačka ostaje u Superligi


Skupština fudbalskog kluba Bačka iz Bačke Palanke jednoglasno je odbacila predlog Upravnog odbora da se istupi iz Superlige.Superligaš iz Bačke Palanke nastaviće takmičenje u domaćem šampionatu, pošto su članovi Skupštine bili jednoglasni u odluci da se ne istupa iz prvenstva, kako je i bilo najavljeno uoči sednice.

Centralna tema vanredne sednice Skupštine fudbalskog kluba Bačka ticala se predloga Upravnog odbora koji je ponudio ostavke posle meča sa Radničkim iz Niša.

Na današnjoj sednici odlučeno je "da se klub ni po kom osnovu ne povlači iz daljeg takmičenja, a najviše zbog regularnosti takmičenja i poverenja u sve organe FSS i svih sportskih prijatelja, kao i vernih navijača", navodi se na sajtu Bačke.

Osim toga, Skupština je izglasala poverenje predsedniku Vladimiru Mrđanu i ostalim članovima Upravnog odbora pa aktuelno rukovodstvo nastavlja da vodi klub.

Na Skupštini je predstavljen i usvojen završni račun za 2016. godinu i izveštaj o radu.

Tim je stavljena tačka na priču o istupanju Bačke iz Superlige, a zaključak bi mogao da stane u onu narodnu - 'Tresla se gora, rodio se miš'.

Izvor