Tragedija u ringu: Mladi bokser iznenada preminuo

Dnevne.rs 27.03.2017 17:21
Tragedija u ringu: Mladi bokser iznenada preminuo


Tragedija na Ostrvu! Mladi 17-godišnji britanski bokser Ed Bilbi preminuo je u ringu na ceremoniji proglašenja pobednika.Sedamnaestogodišnji Britanac Edi Bilbi je po završetku amaterske borbe sa Tajlerom Riversom, stajao u ringu zajedno sa sudijom i rivalom.

I, dok je arbitar, držeći obojicu za ruku, proglašavao Riversa za pobednika, mladi Bilbi se zateturao, pao i - više nikada nije ustao.

Uzalud je bila intervencija njegovog lekara, uzalud i hitna pomoć. Kada je prevežen u bolnicu, tamo su lekari mogli samo da konstatuju smrt. 

- Užasnut sam ovim što se dogodilo. Nije to bila neka brutalna borba, već jedan pravi takmičarski meč dva ravnopravna rivala. Momak se pozdravio sa nama, otišao u centar ringa i, istog časa kada je naš Tajler proglašen za pobeddnika, zateturao se napred. Padao je kroz konopce dok mu je sudija još držao ruku - rekao je Riversov trener Kreg Perkins za "San". 

Britanski mediji za sada nisu obelodanili da li je utvrđeno šta je tačno bio uzrok smrti ovog 17-godišnjeg boskeraIzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak