Majka Džastina Bibera podelila je sa svetom šokantne vesti

Vesti 27.03.2017 13:29
Majka Džastina Bibera podelila je sa svetom šokantne vesti


Ove detalje iz života pevača Džastina Bibera sigurno niste znali. Njegovoj majci nije bilo ni malo lako, ali uspela je i danas je ponosna na svog sina.Džastin Biber ima 23 godine. Bio je najveća tinejdž muzička zvezda, a sada je već dokazan profesionalac. Svega toga ne bi bilo da njegova majka Peti Melet sa 17 godina nije donela pravu odluku i da nije odbila da abortira.

Peti je pre trudnoće preživela seksualno zlostavljanje i sve posledice koje ono nosi. Osećala je sramotu, ličnu krivicu zbog svega što joj se desilo, pokušala je i samoubistvo. To je bila kulminacija godina patnje, drogiranja, alkoholisanja. Sve to Peti je pretočila i u knjigu, koja je sedam dana nakon objavljivanaj postala bestseler "Njujork tajmsa". Želela je da njeno iskustvo pomogne drugima.

Sa 17 godina bila je trudna sa Džastinom. Ohrabrivali su je da abortira, ali, kaže Melet, to je za nju bila neprihvatljiva opcija. 

- Jednostavljno, znala sam da ne mogu. Znala sam samo da treba da ga zadržim. I da dam najbolje od sebe. Znate, nisam znala kako ću sve to, ali jednostavno nisam mogla da odustanem - rekla je Melet.

Kada je prvi put čula svog sina da plače, to je, kaže, bila muzika za njene uši. Zna, kaže, da to sada zvuči ludo, ali on je zvučao kao da peva.   


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak