Nagrada 'Mebel 2017' za Simpovu ganituru

Novosti 25.03.2017 09:18
Nagrada 'Mebel 2017' za Simpovu ganituru


Srpska kompanija 'Simpo' iz Vranja na 43. Međunarodnom sajmu nameštaja i opreme za domaćinstvo u Skoplju nagrađena je priznanjem “Mebel 2017“Srpska kompanija „Simpo“ iz Vranja na 43. Međunarodnom sajmu nameštaja i opreme za domaćinstvo u Skoplju koji traje do 26. marta, u konkurenciji više od 400 domaćih i nostranih izlagača iz Srbije, Hrvatske, Grčke, Italije, BiH i Slovenije, nagrađena je priznanjem “Mebel 2017“ za garnituru „Lazar“ vrednovanu u kategoriji modularnog nameštaja za dnevni boravak.

Slađan Disić, generalni direktor Grupe “Simpo” rekao je da se garnitura „Lazar“, kao i čitava nova kolekcija vranjske industrije nameštaja odlikuje udobnošću i funkcionalnošću, i, pre svega izuzetno visokim kvalitetom materijala, kože štofova i sunđera.

Svi ugrađeni materijali u modelima “Simpo„ kako je potvrdio, sertifikovani su iz sopstvene laboratorije, kao i iz inostranstva.

Na ovogodišnjem skopskom sajmu nameštaja poseta je znatno smanjena, kako se ocenjuje, prevashodno zbog ukupne ekonomske situacije u čitavom regionu. 

No, na centralnom štandu „Simpo“, u prvoj hali – Metropolis arene, gde najnovije modele srpska kompanija izlaže preko svoje firme u Makedoniji, kako je potvrđeno „Novostima“, ostvaruje se osetno uvećani prihod u odnosu na prošlogodišnji promet.

- Procenjuje se da je tokom prva tri dana sajma poseta bila manja čak za trećinu u odnosu na prošlu godinu, ali je i pored toga „Simpo“ ostvario veći prihod nego lane. I na ovoj sajamskoj manifestaciji „Simpo„ nudi nameštaj modernog dizajna i visokog kvaliteta od sertifikovanih materijala. Većina naših modela je već prodata, što znači da i dalje uživamo tradicionalno potvrđeno veliko poverenje potrošača u Makedoniji – rekao je Disić.

Uprkos otežanim uslovima poslovanja, Disić je izrazio očekivanje da će „Simpo„ u ovoj poslovnoj godini na tržištu Makedonije ostvairiti ukupan prihod u vrednosti od oko pet miliona evra.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak