Lebron Džejms je šmekerski pohvalio Jokića, uporedivši ga sa - sobom

Telegraf 23.03.2017 17:41
Lebron Džejms je šmekerski pohvalio Jokića, uporedivši ga sa - sobom


Lebron Džejms, najdominantnija košarkaška zvezda današnjice, imao je samo lepe reči za Nikolu Jokića.Sjajno je Jokić odigrao u direktnom duelu Denvera i Klivlenda, vodio je ekipu do pobede uz novi dabl-dabl, uz to se uopšte nije uplašio Džejmsa, naprotiv. Pokazao je šta ume protiv fizički dominantnog lidera NBA šampiona, a posle utakmice je govorio o duelu kao da se potpuno navikao na dominaciju NBA parketima.

Pre međusobnog duela, Lebron je hvalio Jokića naročito zbog jedne osobine.

- Njegove sposobnosti dodavanja, to je nešto što najviše volim  – rekao je Lebron, dodavši da ga Jokić podseća na sebe do izvesnog nivoa.

Još zanimljivije je to prokomentarisao Majkl Maloun, trener Denvera, koji je pet godina radio sa Džejmsom. Naime, Maloun je bio asistent u Klivlendu od 2005. d0 2010.

Mislim da je srž poređenja koje je Lebron napravio u tome što su obojica plejmejkeri u duši. Mislim da Lebron i Nikola najviše uživaju u kreiranju za saigrače, više nego za sebe. Uvek sam od oca učio da veliki igrači čine boljima druge oko sebe. Lebron je to radio kroz celu karijeru, Nikola Jokić sada čini isto – analizirao je Maloun izjavu Lebrona.

On je takmičarski nastrojen, mlad je i uči kako da kanališe emocije i svoju kompetetivnost, tako da ne ulazi u probleme sa faulovima. To je stvarno žešće poređenje, kada stavite Nikolu Jokića uz Lebrona Džejmsa – rekao je Maloun, a prenosi BSNDenver

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak