5 luksuznih kada koje će vam se sigurno svideti

Lepa i Srećna 21.03.2017 22:25
5 luksuznih kada koje će vam se sigurno svideti


Neobičan dizajn i cena ista kao za manji stan u Beogradu!Neobični oblici i dragoceni materijali ugrađeni u ove kade provociraju kritičare dizajna ali i zaljubljenike u luksuzan enterijer!

Pozlaćene pukotine u kamenu, imitacija ručnog rada u zlatu i puno skulpturalnog dizajna hit su detalji u opremanju skupocenih kupatila

Najzanimljive kombinacije boja su bela, crna i zlatna, a eksperimentiše se sa egzotičnim dizajnom kao i sa mogućnostima koje pružaju novi materijali.

Lapiaz kada je jedinstvena po svom dizajnu, duga blizu 2 metra i podseća na kamen koji je pukao od smrzavanja i pritom otkrio svoju zlatnu unutrašnjost. Cena se bliži cifri od 30 hiljada evra. Predstavlja je luksuzni brend Mezon Valentina.

Koi šaran je simbol japanske kulture, a njegove škrge su stilizovane u dizajnu ove kade, istog brenda.. Sličan ukras ponavlja se u japanskim vodenim vrtovima, a lepotu vode ističe odblesak bronzane površine na njoj.  Cena je nešto manja od 20 hiljada evra.

Simfonija je, kako kažu dizajneri, inspirisana muzikom a okrugla kada izrađena je od najboljeg belog fiberglasa. Zlatne cevi podsećaju na muzičke  instrumente, a potpis je opet isti - Mezon Valentina.

 

Brod je naziv za kadu izrađenu od karbonatnih vlakana, a delo je britanske kompanije Splinter Works. Podseća na ležaljku, a cena prelazi 25 hiljada evra.

Ista kompanija zaslužna je i za sličnu kadu presvučenu 24-karatnim zlatom, koja je izašla iz radionice pre 3 nedelje! Koja je cena? Ostaje da saznamo...


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak