Roni Vud, žestoki roker mekog srca

Gloria 21.03.2017 11:33
Roni Vud, žestoki roker mekog srca


Slavni muzičar Roni Vud (69), gitarista legendarnog sastava Rolingstons nedavno je postao otac po peti i šesti put! Naime, njegova supruga Seli Hamfris (39) rodila je bliznakinje Grejsi Džejn i Alis Rouz.Za trideset godina mlađu Ronijevu suprugu roditeljstvo je potpuno novo iskustvo, dok legendarni muzičar već ima četvoro dece iz dva prethodna braka – sa Krisi Findlej ima sina Džesija (40), a iz braka sa Džo Karsijake sinove Džejmija (42),  Tajrona (33) i ćerku Liju (38).

Muzičar koji je sa Stonsima nastupao širom sveta i zajedno sa Mikom Džegerom, Kitom Ričardsom i Čarlijem Votsom već decenijama drži koncerte za pamćenje, može se reći da je bukvalno “živeo rokenrol”.

Ali, rođenje bliznakinja je za ovog žestokog rokera sve promenilo.

U intervjuu za “Hello!”, Vud je otkrio da ga danas, umesto svirke pred stotinama hiljada ljudi, nešto drugo ispunjava i čini srećnim. Trenuci provedeni sa suprugom Seli i njihovim bliznakinjama, za ovog starog momka su neprocenjivi.

– Svaki put kad sam sa Seli i devojčicama, to je vrhunac mog dana, ništa ne može da se poredi sa time. Predivno je kad se svi zajedno ušuškamo u krevetu i mazimo, eto tako ja zamišljam raj. Ne može se rečima opisati. Devojčice su tako lepe i umiljate. Zaista sam srećan čovek – razneženo je pričao Roni.

Da su mu se zaista promenili prioriteti govori i činjenica da se u potpunosti odrekao alkohola, cigareta i starih poroka, koji obično idu uz rokenrol stil života. Glumica i producentkinja Seli, s kojom je u braku od 2012. godine, donekle je zaslužna za ovakvu promenu života.

– Sali je rođena da bude majka, sve joj to tako prirodno ide. Divna je – kaže zaljubljeni roker.

A da su se bliznakinje vezale za oca, potvrđuje i Ronova supruga.

– Jako se obraduju čim ga ugledaju, bukvalno možete da pročitate na njihovim licima oduševljenje, kao da kažu “jupiii, to si ti” – otkrila je gospođa Vud.

Zanimljivo je i to da ovaj čuveni roker užurbane ulice Londona i svetskih prestonica, sve češća menja mirnim životom na selu. Sa svojom porodicom sve više vremena provodi na svom seoskom imanju u Hertfordširu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak