Sajam automobila od 24. marta do 2. aprila

Blic 20.03.2017 16:37
Sajam automobila od 24. marta do 2. aprila


Međunarodni salon automobila i 11. Medjunarodni sajam motocikala, delova i opreme "Motopas sion" počinju u petak 24. marta i na toj desetodnevnoj manifestaciji koja se održava na Beogradskom sajmu predstaviće se više od 410 izlagača iz tridesetak zemlja.Kako je danas saopštio Beogradski sajam, na 53. medjubnarodnom salonu automobila i Sajmu motocikala, od 24. marta do 2. aprila, u 10 sajamskih hala na više od 41.000 metara kvadratnih izložbenog prostora, predstaviće se 34 automobilska i 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila, kao i 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila i šest brendova bicikala.

U saopštenju se navodi da je BMW za predstavljanje svojih modela i programa obezbedio ceo prostor hale 2A Beogradskog sajma gde će taj proizvodjač predstaviti sve najbolje što u ovom trenutku proizvodi, uključujući premijere svojih električnih mašina "i8" i "i3", te novitete iz "serije 5", "sedmice" i "M2".

Dodaje se da će se za razliku od prethodnih godina, ove godine motocikli, kvadovi, ATV-ovi i bicikli predstavljati u tri hale Beogradskog sajma (7, 8 i 9), koje će biti specijalno preuredjene za izlagače i ljubitelje dvotočkaša.

Novina ovogodišnjeg Salona automobila i Sajma motocikala čiji je slogan "Godine prolaze strasti ne prestaju" je narukvica od papira za ruku koju će dobijati svi posetioci koji kupe ulaznicu kako bi

lakše i funkcionalnije mogli da se kreću po celokupnom sajamskom prostoru.

Radno vreme sajma je od 10.00 do 20.00, a cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, 200 dinara za grupne posete, dok je za đake i studente cena karte 150 dinara.Parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

U četvrtak, 30. marta, kako su najavili organizatori, biće organizovan Porodični dan, kada će biti omogućena porodična poseta sajma po ceni od 500 dinara.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak