Anđelina uhvaćena u laži, suočava se s najvećom dramom u životu

Story 20.03.2017 15:11
Anđelina uhvaćena u laži, suočava se s najvećom dramom u životu


Ako nešto znamo o Anđelini Džoli, to je da joj niko i ništa nije važniji od njene dece.Kako pišu svetski mediji, njeno usvajanje Medoksa, Anđelininog najstarijeg deteta nije bilo u potpunosti legalno. 

Naime, pedesetjednogodišnji Moun Sarat, humanitarni radnik iz Kambodže, rekao je da za medije da je u papirima za usvajanje navedeno da je on Medoksov otac - iako to zapravo nije!  

On i Anđelina Džoli dogovorili su se, navodno, da na ovakav način ubrzaju proces usvajanja, kako bi Medoks bio predat glumici još 20030. godine.

- U sudskim dokumentima, on je moj sin. Ona to nikad nije raščistila. Morala je da promeni njegovo ime, a jedini način je bio da ja to uradim. Rekao sam da je on moj sin - otkrio je medijima Moun Sarat. 

Kako je istakao, on i Anđelina više nisu u najboljim odnosima - štaviše, on bi bio srećan ak Humanitarni radnik pokazao je novinarima lista The Sun dokumenta koja potvrđuju njegove tvrdnje, ali ne dokazuju da je glumica bila upletena u ovu prevaru.

Ova priča je samo jedna u nizu kontroverzi u vezi s Anđelininim usvajanjem Medoksa. Nakon što je glumica postala majka ovog dečaka, Lorin Galindo, radnica agencije za usvajanje koja je to omogućila, završila je u zatvoru jer je falsifikovala imena, datume i mesta rođenja mališana koje su američke porodice usvojile u Kambodži.

Medoks danas ima 15 godina i izuzetno je vezan za svoju majku. Njega je, nakon što je Anđelina stupila u vezu s Bredom Pitom, usvojio i glumac, pa je on danas Medoks Džoli Pit. o je više nikad ne bi video.

  


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak