Razvod Skarlet Johanson i Romana Dorijaka: Predstoji prljava borba

Gloria 20.03.2017 11:15
Razvod Skarlet Johanson i Romana Dorijaka: Predstoji prljava borba


Da je danas teško sačuvati brak, a posebno u svetu poznatih, potvrđuje najnoviji razvod koji poslednjih nedelja potresa Holivud.Glumica Skarlet Johanson (32) i njen suprug Roman Dorijak odlučili su da nakon dve godine stave tačku na brak. Da nisu samo glasine u pitanju, potvrđuje i podatak da je atraktivna glumica podnela papire za razvod od francuskog novinara, s kojim ima trogodišnju kćerku Rouz.


A čini se i da će svet nakon Breda Pita i Anđeline Džoli ponovo imati priliku da vidi jednu žestoku i prljavu borbu dvoje bivših supružnika. Kako prenose strani mediji, Dorijakovi advokati su već najavili da će se njihov klijent preseliti u Francusku, i da će tražiti starateljstvo nad ćerkom.


Par je pokušao da se dogovori oko raspodele imovine i starateljstva nad ćerkicom u privatnosti, ali pregovori su propali jer Roman smatra da Skarlet često odsustvuje od kuće zbog posla, te da nije u stanu da se u potpunosti posveti roditeljstvu.

– Nijedan otac (niti majka) ne želi da bude “zamenska bebisiterka” svom detetu i da po potrebi “pokriva” drugog roditelja – preneo je Dorijakovo mišljenje njegov advokat Hal Majerson.


Kako prenose strani mediji, Dorijak će zahtevati zajedničko starateljstvo nad Rouz, ali i da ćerka živi s njim u Francuskoj. Osim toga, novinar traži i da bude oslobođen alimentacije, budući da će dete živeti s njim.

Za sada se mučni pregovori vode između advokata, a jedino što je Johansonova rekla na ovu temu jeste:

– Kao posvećena majka i osoba koja ceni svoju privatnost, potpuno svesna da će moja ćerka jednog dana porasti i moći da pročita sve što je pisano o njoj, želim samo da kažem da nikad neću javno pričati o svom razvodu – kategorična je lepa Skarlet.


Par je bio u vezi od 2012, a venčali su se 2014.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak