Ceca Ražnatović: Moja deca nisu mogla da biraju ko će im biti majka, a ko otac

Blic 20.03.2017 10:06
Ceca Ražnatović: Moja deca nisu mogla da biraju ko će im biti majka, a ko otac


Anastasija i Veljko nisu mogli da biraju ko će im biti otac, a ko majka, pa im ponekad baš teško pada to što su u centru pažnje. Ali, to je naš način života - kaže za "Blic" folk diva, koju smo sreli posle sjajnog nastupa kojim je otopila sneg na Kopaoniku.Svetlana Ražnatović je na "Music Week festivalu", koji se dva vikenda zaredom održavao na Kopaoniku, nastupala odmah posle dva veoma uspešna koncerta u Bugarskoj, gde je za dve večeri uspela da obori rekord i napuni Arenu u Sofiji. Ipak, i posle dva tako naporna nastupa, Ceca je pre dve večeri na Kopaoniku u "MK risortu" pevala kao da veče pre toga nije imala pred sobom hiljde ljudi. Svaku pesmu publika na Kopaoniku pevala je sa Cecom, oduševljena njenim hitovima ali i njenim izgledom.

Znamo da ste došli iz Sofije, da ste preumorni. Kako uspevate da izdržite sve te napore, sve te koncerte jedan za drugim a da ostanete tako nasmejani i raspoloženi?

- Da li mi verujete da sam toliko pod adrenalinom da ne osećam ni umor, ni bolove u mišićima... Ne znam šta sve može da ti se desi posle koncerta... Toliko sam srećna zbog svih tih nastupa koji su mi se desili u poslednja tri dana, da ne nalazim prave reči da kažem i da opišem kako se osećam i šta osećam. Verovatno će za dva-tri dana, kada mi se slegnu utisci i sva osećanja, moći racionalno da razmišljam o svemu. Taj koncert je ogroman poklon od moje publike u Bugarskoj, zaista. Ipak je to strana zemlja, a oni svi pevaju na našem jeziku, horski...

Isto kao i ovde. Svi pevaju sa vama uglas. I ovde su ljudi potpuno hipnotisani. Ovde ne možeš frajera da smuvaš, svi gledaju u Cecu...

- Stvarno? U, pa to je problem (smeh).

Hoćete li posavetovati te muškarce nekako?

- Ja da ih savetujem?! Znate kako, ovde je to logično, ovde je moj narod, ali otići u drugu zemlju i oboriti sve rekorde... to je moj uspeh, stvarno veliki uspeh koji mi veoma znači.

Ali šta je sa tim vašim izgledom. Jesu li to geni? Iz godine u godinu vi ste isti!

- Geni su donekle. Ali tu je i ishrana, nega... Na sve morate da pazite.

Vaša ćerka Anastasija je bila na nastupu "Tropiko benda". Bila je i na vašem nastupu, naravno. Koliko vam je teško da dajete deci savete kako da se nose sa medijima, tabloidima, jer vaša deca su u centru pažnje.

- Oni su već veliki... Ali, jako im smeta što su u centru pažnje. Sa njihovih društvenih mreža se skida materijal i objavljuje u medijima. Oni imaju iste društvene mreže koje imaju i sva ostala deca poznatih... Njima smeta sve to, ali oni od rođenja imaju sličan problem. Oni nisu mogli da biraju ko će im biti majka, a ko otac. Ušli su u taj svet od rođenja i pod lupom su javnosti od rođenja. Bilo je situacija kada su baš negodovali, ali ja nisam ništa mogla da uradim, jer to je mašina koja melje.

Šta je vaš savet za njih?

- Nema saveta, kažem im da je to tako, to je naš način života. Ja sam vaša majka, moraćete da i trpite niske i podle udarce, i one s leđa. A pisaće se i o lepim stvarima. Sve je to život. Psi laju, karavni prolaze...
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak