'Opel kroslend iks' na srpskom tržištu

Novosti 20.03.2017 09:12
'Opel kroslend iks' na srpskom tržištu


Kompanija 'Opel' nedavno je u Beogradu predstavila svoj novi model "kroslend iks".- Uspeli smo da povećamo tržišno učešće, lansirali smo brojne nove modele, a ovaj koji je danas prvi put pred vama je naš prvi krosover koji najavljuje još veće promene i obećava nastavak uspešnog perioda za nas - istakao je direktor predstavništva "Opela" za Srbiju, Bugarsku, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju Dragan Nenadović.

"Opel" nastavlja sa iznenađenjima, inovacijama, a u ovoj kompaniji ističu da kupce očekuje novi "iks faktor" zbog kojeg će "Opelovi" automobili postati njihov prvi izbor prilikom kupovine novog vozila.

Uspeh nove "Opelove" "iks porodice" već je vidljiv jer je širom Evrope oko 130.000 kupaca naručilo svoj primerak "moka Xiks modela, koji ima najveću osvajačku stopu među "Opelovim" modelima.

Najveći aduti modela "kroslend iks" su njegove kompaktne spoljašnje dimenzije, ekspresivni i sve popularniji SUV dizajn i neverovatno udobno sedenje. Kao urbani krosover, on se savršeno uklapa u "Opelovu" lepezu vozila iz B-segmenta. Pored ovih osobina, "kroslend iks" pruža potpunu povezanost sa pametnim telefonima, zbog čega ovaj model predstavlja idealan izbor za moderne kupce koji ovakve pogodnosti očekuju u svom automobilu.

"Kroslend" i dugu listu opreme visoke tehnologije koja je implementirana u nove "Opelove" modele: "hed-ap" displej, upozorenje o napuštanju trake, 180-stepena panoramna kamera za gledanje unazad, automatsko kočenje prilikom detektovane opasnosti, sistem za prepoznavanje pospanosti vozača, upozorenje za "mrtav ugao", nagrađivana AGR prednja sedišta, kao i potpuni LED farovi sa prilagodljivim prednjim svetlima.

Početak prodaje ovog automobila na našem tržištu najavljen je za polovinu godine, kada će biti saopšteni svi tehnički podaci i cena.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak