Sklopio nagodbu: Crni Gruja ponovo u kućnom zatvoru

Kurir 20.03.2017 08:03
Sklopio nagodbu: Crni Gruja ponovo u kućnom zatvoru


On je priznao krivicu za nošenje pištolja i sedam metaka bez dozvole. Pošto je sud prihvatio sporazum, Grujović je prebačen u stan u kom će služiti kaznuNenad Grujović, poznatiji kao Crni Gruja, koji je nepravosnažno osuđen za pljačku pošte tokom koje je nastradao čuvar, osuđen je juče na još godinu dana kućnog zatvora zbog nošenja pištolja za koji nema dozvolu. 

Grujović, koji je na slobodi proveo nešto manje od godinu dana, juče je sklopio sporazum o priznanju krivice s Drugim osnovnim tužilaštvom, na osnovu kog je i osuđen.
- On je priznao krivicu za nošenje pištolja i sedam metaka bez dozvole. Pošto je sud prihvatio sporazum, Grujović je prebačen u stan u kom će služiti kaznu - objašnjava dobro obavešten sagovornik Kurira.

Crnog Gruju, podsetimo, 19. februara policija je zaustavila na Banjici u „audiju A8“ i kod njega je tada pronađen pištolj za koji nema dozvolu i pancir-prsluk, koji je nosio na sebi.

Grujović je, podsetimo, na slobodi bio od marta prošle godine i očekuje ga pravosnažna presuda za pljačku pošte u Jurija Gagarina, tokom koje je stradao radnik obezbeđenja Vesko Babović. Prvostepenom presudom Grujović, koji je blizak „novobeogradskom klanu“ i Dejanu Stojanoviću Keki, osuđen je na 10 godina zatvora.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak