Šta je sve besplatno za trudnice u Novom Sadu?

Luftika 20.03.2017 00:49
Šta je sve besplatno za trudnice u Novom Sadu?


U Novom Sadu neko ipak misli na trudnice, hajde da proširimo ovaj spisak. Ukoliko znate za još neke besplatne stvari dodajte na ovu listu u komentaru. Možda baš na ovaj način podstaknemo i druge da se pridruže ovim akcijama.Besplatna pica za trudnice

Sve trudnice koje nedeljom dođu u piceriju Libero koja se nalazi u novosadskoj četvrti  Detelinara mogu besplatno pojesti picu iz te picerije. Dva udruženja iz Novog Sada, Udruženje građana Novi Sad  i Udruženje Čepom do osmeha kao i pomenuta picerija su došli na ovu ideju da realizuju humanu akciju. Picerija Libero se nalazi na uglu ulica Cankareva i Janka Čmelika u Novom Sadu.

Besplatne palačinke za trudnice

Nakon ove informacije da trudnice u Novom Sadu nedeljom u priceriji Libero imaju besplatnu picu, Udruženju građana Novi Sad se javila i vlasnica palačinkarnice Sviti tviti sa željom da se pridruži ovoj akciji. Ona je došla na ideju da u toj palačinkarnici sve trudnice nedeljom dobiju  besplatne palačinke.
Ubuduće sve trudnice koje nedeljom od 16 do 23 sata dođu u palačinkarnicu Sviti tviti će dobiti besplatne palačinke. Ova palačinkarnica se takođe nalazi u novosadskoj četvrti Detelinara u Ulici Veselina Masleše.

Besplatna bezalkoholna pića i ceđeni sokovi za trudnice

Još jedna pogodnost za trudnice jesu besplatna bezalkoholna pića i ceđeni sokovi u cafe baru Džentlmen. Ova akcija veži bez obzira na to koji je dan u pitanju. Kafe bar Džentmen se nalazi na adresi Bulevar Cara Lazara broj 108.

Besplatan ručak za trudnice

Novosadski Prvi radio i restoran Spaletov kućerak svakog dana tokom ove nedelje dele ručak za trudnice, za dve osobe u restoranu Spaletov kućerak na Bulevaru Evrope 3. Zato ih slušajte pažljivo.

U ovom gradu još uvek ima ljudi koji misle na trudnice. Od onih koji im pomažu, ustaju u autobusu, časte sokovima, ručkom ili kartom. Lepo bi bilo da je ovakvih akcija više, zato pomozite da proširimo ovaj spisak. Navedite u komentaru ako smo neku akciju propustili ili ako bi neko još hteo da se pridruži ovome.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak