Vaše idealno putovanje – po Zodijaku

Savršena 20.03.2017 00:03
Vaše idealno putovanje – po Zodijaku
OVAN – Ovna odvedite na putovanje gde će osetiti pionirski duh zemalja koje su po razvijenosti korak ispred svih. Samo da je nešto novo i prvo! U Ovna se uklapa i vojnički duh i grub jezik pa je tako Nemačka pravi primer ovog znaka. Ovan je istok, pa je zemlja Izlazećeg sunca (Japan) upravo u znaku Ovna.

BIK – Bikić voli ravnice, zelenu travu, cveće, dobru klopu i piće. On bi se lepo osećao u Vojvodini uz raznovrsnu domaću hranu, ali bi ga i zelena prostranstva Irske oduševila (a i usput i pabovi). S obzirom da se Bik pored ovoga vezuje za banke i novac i Kipar spada pod ovaj znak.

BLIZANCI – Sa Blizancima je uvek nešto duplo, znači dva putovanja ili dve zemlje za posetu, najbolje kolima, road trip negde u ‘komšiluku’, najdalje 1500km. Samo da je dinamično i pokretno. Ako baš mora negde daleko, USA je prava zemlja u znaku Blizanaca.

RAK – Ako uspete da Rakića pomerite iz svoje voljene zemlje (Rak je uvek najveći patriota) vodite ga blizu vode, naročito jezera jer su ona u simbolici ovog znaka. Palićko jezero ili možda Ženevsko (Ženeva je u znaku Raka) bi bili pravo prirodno stanište za njih.

LAV – Pokažite mu bogate zemlje u luksuznoj varijati, svuda gde se ističe nešto zlatno ili je vezano za kraljevstva i plemiće. Francuska je npr. u simbolici ovog znaka. Ponositost se takođe vezuje za Lava, pa je tako i Crna gora baš u njegovoj simbolici.

DEVICA – Pustite Devicu da se odmori od rada u neku lekovitu banju, njima je zdravlje vrlo važno. Ako poželi da vidi zemlju koja je vrlo uređena i organizovana ne postoji bolje mesto od Švajcarske! Uostalom, Device vole da su tačne kao švajcarski sat. Hrvatska je isto u simbolici ovog znaka, Zagreb ne bi bio loša ideja za posetu.

VAGA – Vaga voli estetski lepo sređene zemlje sa lepim trgovima (svaki trg je upravo Vaga), tako da sa njom pod ručicu i pravo u neku shopping turu do Beča, a usput do Kine da se i neki selfi škljocne.

ŠKORPIJA – Sve što je mistično i nedovoljno istraženo Škorpiju itekako zanima pa bi joj npr. egipatske piramide sigurno bile interesantne. U simbolici ovog znaka su takođe i reke, muslimanske zemlje i Kosovo. Za neku egzotiku, odvedite Škorpiju u Maroko.

STRELAC – Strelcu su potrebna iskustva inostranstva, upijanje različite kulture, drugih jezika i druženje sa strancima. Dakle, sa Strelcem bilo gde a da se ne priča njegov jezik! Španija je jedna od zemalja u simbolici ovog vatrenog znaka, kao i svetske metropole.

JARAC – Planine su ono što Jarčeve privlači, malo zimskih čarolija bi za njih bio pravi odmor. S obzirom da se Jarac vezuje za tradicionalnost i jug, južna Srbija bi bio pravi primer ovog znaka. Jarac je prošlost, stoga bi istorijska mesta ili spomenici bili isto predmet interesovanja ovog znaka.

VODOLIJA – Vodoliju vodite uvek da vidi nešto inventivno i progresivno. Zemlje kao Rusija spadaju pod ovaj znak jer je I revolucija upravo Vodolija. Švedska je zemlja iz budućnosti koja bi definitivno prijala vodolijskom načinu funkcionisanja. Gde god pošli, bilo bi lepo putovati avionom! (Vodolijom vlada planeta Uran koja simbolizuje avionski prevoz).

RIBE – Mora, okeani, samo da je najdublja voda! Prekokeanski put npr. do Balija, ako je negde bliže može i Portugal. Ribe su znak duhovnosti i hrišćanstva pa je neki hram ili sveto mesto uvek dobra ideja.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak