Nada Topčagić isprozivala Acu Lukasa i Jelenu Karleušu

Tračara 19.03.2017 18:06
Nada Topčagić isprozivala Acu Lukasa i Jelenu Karleušu


Skriveni član žirija "Zvezda Granda" izvređao je Acu Lukasa i Jelenu Karleušu.Sinoćna emisija Zvezda Granda otpočela je odmah u zaoštrenom tonu, budući da su komentari Jelene Karleuše Ace Lukasa bili predugi, i nisu se toliko odnosili na same takmičare, što je zasmetalo Tajanstvenom, za koga se kasnije ispostavilo da je Nada Topčagić, ali to tokom ove rasprave dvoje spomenutih članova žirija nije znalo.

“Gledam vas ovako i vidim da ste u prvi plan stavili sebe, a posebno Jelena. Napravili ste jedan rijaliti samo za vas. Mnogo pravite rijaliti od svega ovoga. Više tu nema pevača, vi samo sebe protežirate. Više i nema novih pevača koji izađu iz Zvezda Granda, jer ste vi sebe pretvorili u rijaliti”, rekla je između ostalog Nada, što je izazvalo dugu prepirku, koju je ubrzo prekinuo Saša Popović. 

“Nismo mi krivi što kandidati ne mogu da se izbore za sebe i što smo mi interesantniji od njih”, zaključila je Karleuša, dok je Lukas pobesneo i ukrug ponavljao: “Tajanstveni, ti si hendikepirani idiot.”


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak