Nataša Bekvalac: Volim samo Koleta, njemu bih se uvek vratila!

Informer 17.03.2017 10:42
Nataša Bekvalac: Volim samo Koleta, njemu bih se uvek vratila!


Nataša Bekvalac posle razvoda želi da obnovi vezu s bivšim dečkom Miodragom KostićemPosle svakog ljubavnog poraza: nakon što se razvela od Danila, kada je raskinula s Vladom Vuksanovićem, pa i sada kada je rešila da okonča brak s Ljubom, Nataša se uvek u mislima vraća Kostiću. Ona se nedavno poverila jednoj prijateljici da najviše u životu žali što Koletova i njena veza nije opstala.

- Rekla mi je doslovce: "Kole je bio i ostao ljubav mog života. Volim ga i sutra bih mu se vratila. Vreme provedeno s njim bilo je kao u bajci" - priča za Informer Natašina drugarica, i dodaje:

- Veza između Koleta i Nataše je oduvek bila posebna, a i nakon raskida su ostali u drugarskim odnosima. Kontakt nikada nisu potpuno prekidali, čak ni tokom njenih brakova s Dačom i Ljubom. Kole je uvek bio tu za nju da sasluša svaki njen problem i da joj savet.

Naša sagovornica ističe da samo zlonamerni ljudi mogu da pričaju da je Nataša s Koletom bila samo zbog novca:

- Njih dvoje vezuju dublje emocije, a ona njega veoma voli i kao prijatelja. Iako su raskinuli pre 10 godina, Miodrag je bio tu za Natašu u najtežim trenucima, kada je preživljavala porodičnu dramu s Dačom Ikodinovićem, kao i mnoge druge privatne teškoće.

Bez skupih poklona

I "novosadska barbika" priznaje da je ono što je imala s Koletom bila prava ljubav.

- Miodrag je bio moja velika podrška, ali ne finansijska. Nije mi davao novac i skupe poklone. Mnogo sam ga volela jer mi je bio oslonac u životu. Jedini sponzor koga sam imala jeste moj otac - rekla je svojevremeno lepa Nata.

Ako je suditi i po numerološkim aspektima, Kostić će za Bekvalčevu uvek biti poseban.

- Iz Natašinog horoskopa se vidi da je Kole najvažniji muškarac u njenom životu. Ona ima predispoziciju da se vraća starim ljubavima, ali takve veze će uvek pucati. Nikada neće na duge staze biti srećna - kaže astrolog Stefan Dragojlović, i dodaje:

- I sa Ljubom će još jednom pokušati da obnovi romansu, ali će to biti kratkog dana. Njihov brak je od početka bio osuđen na propast, morali su da se rastanu kad-tad. Nataši se ne savetuje da se ponovo udaje, jer će joj uvek karijera biti na prvom mestu. Ne vidim u natalnoj karti drugu trudnoću.
U Koletovom hotelu ko domaća

Nataša ima poseban status u Koletovom hotelu na Kopaoniku. Pevačica skoro svake godine odlazi u to skijalište, a često i nastupa u "Grandu", koji je u vlasništvu njenog bivšeg. Pojedini radnici hotela i dalje je u šali nazivaju "gazdaricom", što njoj nimalo ne smeta. 


   

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak