Budite originalni: Kuhinja kao nijedna druga

Alo 15.03.2017 08:41
Budite originalni: Kuhinja kao nijedna druga


U kuhinji se često pridržavamo ustaljenih šema i navika. Pretvorite je u čuvenu vintidž priču ili u bajkovitu sliku sa knjigama!UVEK AKTUELNO

Za vašu vintidž kuhinju potrebno vam je nekoliko stvari! Ubacite detalje od prirodnog drveta i crno bojene elemente, poput visilica i polica! Obavezno nabavite nekoliko belih keramičkih detalja!

KASKADE

Izvedite kuhinjsku ploču u dva nivoa! Ova rešenja znaju da razigraju prostor i učine ga zanimljivijim! Čest je slučaj da je ploča šporeta niža od ostalog radnog dela!

KAO BIBLIOTEKA

Pravilo da otvoreni elementi prostor čine većim i komotnijim i ovde je ispoštovano! Da biste izbegli monotoniju, a kuhinju učinili atraktivnijom, postavite viseće police bez vrata!

SA UKUSOM

Prilikom osmišljavanja kuhinje uvek je dobro pomešati više različitih materijala i boja, naročito ako dominira belo! Idealno se slažu petrolejzelena i natur drvo!

CENTAR

Keramičke sudopere su potpuni HIT! Neko ih voli, a neko opet naginje inoksu! Ono što je tačno jeste da mogu da poboljšaju izgled kuhinje i naprave novu atmosferu!


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak