Ceca dobila ružu od 30.000 evra

Alo 14.03.2017 17:04
Ceca dobila ružu od 30.000 evra


Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović dobila je zlatnu ružu vrednu 30.000 evra!Ovaj neobičan poklon Cecu je dočekao u Kopenhagenu, gde je bila angažovana da peva na krštenju ćerke jednog srpskog biznismena.

Kako saznajemo, ovaj imućni Srbin, koji već godina uspešno posluje u Danskoj, nije žalio para kako bi ispunio želju svoje porodice da na krštenju najmlađeg člana peva Ceca. Osim nje, na slavlju su pevali Šaban Šaulić, Aleksandra Prijović, Snežana Đurišić, Ljuba Aličić, Jana i mnogi drugi.

- Kako je Ceca bila specijalna gošća, za nju je bogataš obezbedio poseban apartman, prevoz i ugođaj. Osoblju u njegovom hotelu, gde je bilo slavlje, rečeno je da Ceci ne sme ništa da fali te je nekoliko konobara služilo samo sto za kojim je ona sedela sa kolegama. Biznismen je hteo da nešto autentično pokloni Ceci. Danima je smišljao da poklon bude vredan, a da ne bude degutantan. Jedan od poslovnih partnera mu je dao odličnu ideju, a to je zlatna ruža - priča naš izvor blizak ovom domaćinu.

- Otišao je u jednu od najboljih zlatara u Danskoj i poručio ružu u prirodnoj veličini izlivenu od zlata. I to ne bilo kog zlata, već 24-karatnog.

Biznismen je tražio da latice, listovi i drška ruže budu puni, a ne šuplji i obliveni. Zato je Cecin cvet težak nekoliko kilograma. Iako je tokom karijere dobila gomilu raznih darova, Ceca se oduševila ovim vrednim poklonom. Ne zato što je u pitanju vredan komad, već zato što su se domaćini potrudili da joj pokone nešto neobično - prepričava naš izvor koji se zatekao na licu mesta.
Kako saznajemo, domaćini su i ostalim izvođačima spremili poklone, ali ne tako posebne, pa su Šaban i Prijovićeva čitavu noć gledali ružu sa divljenjem.

- Nisu bili ljubomorni, samo ih je zanimalo kako je izrađena ruža, na kojoj je svaki detalj urađen s mnogo pažnje. Domaćini i gosti su pevače čitavu noć častili novcem, a najviše Šabana i Cecu. Dok su Šauliću pare lepili na čelo, Ceci su u ruku stavljali novčanice u apoenima od 500 evra. U trenutku kada je zapevala „Kukavicu”, biznismen je ispraznio džepove - otkriva naš izvor, što potrkrepljuju i video-snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak