'Jela' ulepšava 'BG na vodi', a šalju i u svet

B92 12.03.2017 14:24
'Jela' ulepšava 'BG na vodi', a šalju i u svet


Kompanija za proizvodnju nameštaja 'Jela' iz Jagodine, počela je montažu nove proizvodne linije u novom pogonu, koji će početi da radi za mesec dana.U ovom pogonu će biti zaposleno novih 60 radnika.

"Početkom ove godine završeno je 10.000 kvadratnih metara novog proizvodnog pogona, koji se ovih dana oprema još jednom, kompletno automatizovanom linijom za proizvodnju. Početak rada u novom pogonu očekuje se kroz mesec dana", saopšteno je iz ove kompanije

.'Jela' ulepšava 'BG na vodi', a šalju i u svet

U saopštenju se ističe da će "nova, savremena tehnologija omogućiti da se unaoprede i oplemene proizvodi, koji će biti ponuđeni tržštu kroz inovativan dizajn i kvalitet".

""Jela" je privatna porodična kompanija koja se prostire na površini od 12 hektara, a sadašnja proizvodnja se odvija na 9.000 kvadratnih metara.

'Jela' ulepšava 'BG na vodi', a šalju i u svet

Ima više od 180 zaposlenih.

Proizvodi "Jele" nalaze se u Srbiji "gotovo u svakom gradu u više od 160 salona i na tržištu 14 zemalja, sve države bivše SFR Jugoslavije, kao i Rusije, Nemačke, Kazahstana, Austrije, Češke, Grčke, Bugarske kao i drugih evropsikih zemalja.

'Jela' ulepšava 'BG na vodi', a šalju i u svet

"Jela" je nastala iz samostalne zanatske radionice, a 1998. godine počela je seriski proizvodnju, posle celokupne tehnolopške modernizacije i to dečijih soba "Kiki" koje su i "najpoznatiji brend kompanije".

"Jela" proizvodi nameštaj za kuću: kuhinje, predsoblja, dnevne, spavaće i dečije sobe.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak