Cepter kupio hotel u Vrnjačkoj banji

RTS 11.03.2017 21:15
Cepter kupio hotel u Vrnjačkoj banji


Filip Cepter kupio je vrnjački hotel "Zvezda 1" koji se nalazi u centru banje, na glavnom šetalištu. Hotel poseduje 200 ležajeva, dva restorana sa prostranim terasama, zatvoreni bazen i kongresnu dvoranu.Hotel "Zvezda 1" kupljen je za 1,4 miliona evra, a novi vlasnik namerava da investira u razvoj hotela visoke kategorije, oko sedam miliona evra za naredne dve godine.

Pored najvrednijeg hotela HTP "Fontana", prodat je i poznati kafe "Švajcarija". Kupac je kraljevačka firma "Aciko komerc", a prodat je za 920.000 evra.

"Sa prodajom i obnovom ovih ugostiteljskih objekata, uređenim parkovima, šetalištima i drugom banjskom infrastrukturom, bićemo spremni da pružimo adekvatnu ponudu i probirljivim turoperaterima sa Zapada, ali i iz Kine i Rusije", rekao je za RTS Boban Đurović, predsednik Opštine Vrnjačka Banja.

Inače, radnicima ugostiteljskog preduzeća "Fontana" koje je u stečaju duguje se oko dva miliona evra za neisplaćene plate, pa se iz stečajne mase očekuje i namirenje bar većeg dela tog dugovanja.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak