Eva Mendez: Sreća je u domu, s porodicom, a ne na crvenom tepihu

Gloria 10.03.2017 23:59
Eva Mendez: Sreća je u domu, s porodicom, a ne na crvenom tepihu


Ovogodišnja dodela Oskara okupila je glumačku elitu, ali primećeno je i da se neke važne ličnosti nisu pojavile.Osim Breda Pita, za koga se verovalo da na ovu prestižnu manifestaciju nije želeo da dođe zbog skorašnjeg razvoda od Anđeline Džoli, uočeno je i da partnerka Rajana Goslinga (inače nominovanog za glavnu mušku ulogu u filmu “La La Land”), nije bila u Kodak teatru. 

Umesto Eve Mendez, Goslingu je društvo pravila sestra.

Naravno, ovaj Evin izostanak je odmah pokrenuo glasine da par ima problema u vezi i da zbog toga glumica nije podržala supruga na jednom ovako važnom događaju za njega. Istina je pak drugačija, što je zanosna Eva otkrila u razgovoru za “Shape magazine”.

– Ono što ljudi ne znaju o meni jeste da volim da sam kod kuće. Uvek ću pre izabrati da ostanem kod kuće sa ćerkama nego da se doteram i prošetam crvenim tepihom – kaže glumica.

Iako fizički nije bila sa njim da podeli njegovu sreću ni zbog dobijenog Zlatnog globusa, Rajan nije zaboravio da iskaže svu ljubav prema Evi u govoru nakon prijema nagrade.

– Pošto nemam dovoljno vremena da se zahvalim svima, želim da se zahvalim onako kako treba jednoj veoma važnoj osobi. I da kažem da, dok sam se je zabalvljao, plesao, pevao, svirao klavir i uživao u jendnom od najboljih iskustava u mojoj karijeri, moja dama je podizala naše ćerke i istovremeno se starala o bratu obolelom od kancera. Da ona nije na sebe preuzela sve te obaveze i bila toliko požrtvovana, danas bi umesto mene neko drugi primao ovu veliku nagradu. Ljubavi, hvala ti – rekao je Gosling.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak