Ikea sprema revoluciju: Kupci, ovo je čudo

B92 08.03.2017 20:08
Ikea sprema revoluciju: Kupci, ovo je čudo


I dok Srbi s nestrpljenjem očekuju da Ikea otvori vrata svoje robne kuće, ova kompanija je za kupce spremila veliko olakšanje.Ikea nudi nameštaj koji je praktičan, ali ga je takođe veoma teško sastaviti.

Nakon nekoliko godina razmišljanja i stvaranja Ikea je konačno rešila taj problem, te sada uvodi nameštaj koji je jači i jednostavniji nego ikada pre.

Ono što je revolucionarno jeste izum posebnog sklapanja koji omogućava da delove nameštaja spojite bez šrafova i alata. Ovim su napravljene znatne uštede u proizvodnji, a takođe je kupcu dosta olakšano sastavljanje nameštaja.

Ovakav tip sklapanja prvi put je korišćen na ormarićima 2014. godine, a njegov kvalitet i efikasnost bili su razlog da Ikea nastavi s korišćenjem i usavršavanjem ovog načina.

Lisabo sto je najnovije čudo nove Ikeine tehnologije i lako ga je sastaviti, pomeriti i rastaviti. Za montažu ovog stola potrebno je svega nekoliko minuta i nije potreban nikakav alat, što pravi znatne uštede proizvođačima, a kupcima olakšava montažu.

Ikea na ovaj način prilagođava moderan nameštaj brzom životu kupaca. 


Za dodatnu sigurnost moguće je pričvrstiti metalne ploče, ali iz Ikee navode da je sto dovoljno jak i bez njih.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak