Dolazak proleća u Vaš stan

Sredi dom 07.03.2017 19:48
Dolazak proleća u Vaš stan


Proleće dolazi za par dana. Lepo vreme, duži, suncem obasjani dani i bolje raspoloženje. Vesele i vedre boje poćinju da se bude i sve je lepše oko nas. Sivilo i tamni dani prolaze, a dolaze nam prelepe prolećne nijanse.Svako oseća radost proleća. Svako od nas je veseliji i raspoloženiji. Iz tog razloga sada imamo više volje i elana za prolećno sređivanje svog doma. Posle par zimskih meseci na red je došlo uređenje Vašeg doma u duhu proleća. Pobrinite se oko toga da u Vašem stanu zažive boje proleća. Zelena, žuta, bela, plava boja neka se prelamaju kroz Vaš životni prostor.

Dolazak proleća u Vaš stan


Dolazak proleća u Vaš stan

Ako ste spremni na krupnije poduhvate, krečenje zidova ili ugradnjom nove kuhinje, ili možda postavljanjem pločica, odlučite se za ove vesele prolećne boje, koje će Vašem domu dati jednu lepu i toplu atmosferu. Čak i u tmurnim danima, boje poput žute, nežno zelene uneće svetlos i radost u Vašem domu.I malim promenama u svom okruženju možete stvoriti lepe trenutke sa svojim dragim osoboama. U dnevnom boravku ili možda spavaćoj sobi, postavite nalepnice na zidu. Osvežićete čitav prostor i uneti vedrinu samog prostora. Neka budu u veselim, zelenim nijansama. Prednost je što su zamenljive, tako da kada vam dosade možete ih skinuti i postaviti nove.

Planiranje nove kuhinje je velika stvar. Sa dolaskom proleća kod svakog od nas se budi volja za nekom promenom, nečim što će promeniti i ulepšati naš dom. Ako je vreme za novu kuhinju polako razmislite i odlučite se za onu koja će vam najviše odgovarati. Najbitniji je kvalitet, jer ovi komadi namešaja trebaju da se kupuju i izgrađuju za narednih par godina. Ono što možemo da učinimo nešto češće, je da svoju kuhinju oplemenimo sa nekim novim servisom ili šoljama u bojama proleća.

U dnevnom boravku možete promeniti prekrivače, ili zavese ili možda novi tepih u lepim zelenim nijansama. Neka lepe i svetle boje zrače kroz Vaše okruženje. Sredite svoj dom onako kako vi želite, gde će Vama biti lepo i prijatno. Neka Vaš dom bude mala prolećna oaza za svim užitcima koji sebi želite da priuštite.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak