Paspalj: Jokić bolji i od Divca

Kurir 04.03.2017 22:43
Paspalj: Jokić bolji i od Divca


Zdravlje da ga posluži i biće najbolji Srbin u NBA svih vremena, pričao je Žarko Paspalj o Jokiću za KurirSrbija je u NBA ligi imala 24 igrača, a samo jednom je pošlo za rukom da ostvari tripl-dabl na dve uzastopne utakmice. Taj momak se ne zove Vlade Divac, ne zove se ni Peđa Stojaković...

Nikola Jokić je praktično na početku karijere najavio da može da postane najbolji naš košarkaš preko Bare. Lakoća s kojom mladi Somborac dolazi do velikih brojki u najjačoj ligi sveta prosto je zapanjujuća. Mnogi su sada skloni tvrdnji da je najbolji dodavač od svih visokih igrača u ligi, upoređuju ga s Divcem, koji je takođe bio „tata“ za asistencije. Ali nije samo u tome reč.

Paspalj: Jokić bolji i od Divca

Jokić je samo ove sezone, odnosno za manje od mesec dana, ostvario četiri tripl-dabla! Divac je tokom cele karijere zabeležio osam ovakvih ostvarenja. To znači da će Nikola verovatno do kraja ove, a sigurno naredne sezone nadmašiti njegov učinak. Da li to znači da će postati najbolji Srbin u NBA svih vremena?

- Ma samo da bude zdrav i biće! To je najvažnije. On sve ima, jasno je ko dan. Pred njim je duga karijera - kaže Žarko Paspalj, jedan od NBA pionira.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak