Ivana Španović: Asmir je veliki šampion, jedan peh ne treba da ga poljulja

Novosti 04.03.2017 20:27
Ivana Španović: Asmir je veliki šampion, jedan peh ne treba da ga poljulja


Krivo mi je, ali razumem ga. Svi mi drugačije reagujemo na određene okolnosti i situacije – istakla je najbolja srpska atletičarkaDok se srpski atletičar Asmir Kolašinac spremao da popravi utisak u trećoj seriji, Ivana Španović je pokušavala da mu prenese pozitivnu energiju, koja je zračila iz nje. Ipak, nije uspela.

- Krivo mi je, ali razumem ga – prokomentarisala je Španovićeva rezultat kolege. – Svi mi drugačije reagujemo na određene okolnosti i situacije. On je veliki šampion, potvrdio je to toliko puta, tako da ovaj jedan peh ne treba da ga poljulja.

A najveća srpska atletska nada u subotu je u Areni delovala baš kao da ništa ne može da je poremeti. Sigurnim koracima šetala je zaletištem i uveravala gledaoce da će danas na tom mestu biti velika žurka.

Stihovi pesme koja je bila na razglasu tokom njenog zaleta: „Sija sunce kao zlato, svi u napad samo hrabro, znaj da u Beogradu, danas je dan za pobedu...“ bili su najbolji opis za celokupan vikend u našem glavnom gradu.

- Spremna sam, to osećam i to treninzi potvrđuju. Lepo je skakati pred domaćom publikom, njihova podrška je ogromna prednost i iskoristiću je. Mnogo sam srećna što sam deo ovoga – blistala je Španovićeva, koja je normu u džepu imala već posle prvog skoka (bilo potrebno 6.60). – Neću da pričam koliko mogu da skočim u finalu. Nemam tremu. Ima još nekoliko devojaka kojima izuzeto prija staza kao i meni, sličan smo tip skakača. Biće zanimljivo, radujem se što ću se u takvoj konkurenciji boriti za zlato.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak