Nikolić: I dalje čekam dogovor sa Vučićem

Politika 17.02.2017 11:02
Nikolić: I dalje čekam dogovor sa Vučićem


Predsednik Srbije Tomislav Nikolić oglasio se danas prvi put posle navoda o njegovoj kandidaturi, rekavši da i dalje čeka dogovor sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, piše Kurir, prenosi Tanjug.„Ja i dalje čekam dogovor sa Aleksandrom Vučićem. Pre toga neću doneti nikakvu odluku i svojim izjavama neću nikoga da stavljam pred svršen čin. Tako sam obećao i nikada ne gazim svoju reč, mada je jasno da se SNS ponasa kao da nema vremena da sačeka dogovor i zajedničku izjavu koju smo obećali građanima. Ovako se ponašam zato što volim Srbiju a ne vlast”, rekao je Nikolić.  

Stanislava Pak: Nikolić očekuje dogovor sa Vučićem, ne želi podele 

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić očekuje da će sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem postići dogovor, koji je u interesu Srbije i ne želi nikakve podele, rečeno je Sputnjiku u Predsedništvu Srbije, prenosi Fonet.

„Građani očekuju jedinstvo i slogu, i jednostrane odluke štete čitavoj Srbiji. Snaga poverenja građana ga obavezuje da nastavi aktivno da učestvuje u izvršnoj vlasti”, izjavila je za Sputnjik savetnica predsednika Stanislava Pak, komentarišući buru koja se podigla nakon što je Nikolić najavio da će se ponovo kandidovati.

Svako drugo rešenje, prema njenim rečima, bilo bi loše pre svega za Vučića, a potom i za čitavu Srbiju.

„Vest o kandidaturi je iskorišćena da ga pojedinci svrstaju uz neprijatelje Srbije i neprijatelje Vučića i SNS”, rekla je ona i dodala da „njih dvojicu niko ne može da posvađa”, a da je objavljivanje ove informacije pokazalo da to mnogi jedva čekaju.

„Takvi su pošli u obračun sa Nikolićem, pošto, po njima, on nema pravo da misli kako zna šta je dobro za Srbiju. Zanimljivo je da nisu preneli da je predsednik rekao da će se prvi put oglasiti tek posle postignutog dogovora sa Aleksandrom Vučićem”, podsetila je Stanislava Pak. 


IzvorAnonymous
Anonymous
Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak