Vučić bez komentara na kandidaturu Nikolića

RTS 16.02.2017 08:48
Vučić bez komentara na kandidaturu Nikolića


Sa predsednikom SNS-a i premijerom Aleksandrom Vučićem u kontakt je stupio "Tanjug", a na pitanje o kandidaturi Tomislava Nikolića, Vučić je ćutao i nije dao nikakav komentar.Sputnjik i N1 preneli su kao ekskluzivno vest da je Nikolić odlučio da se kandiduje na predsedničkim izborima.

Na kandidaturu Nikolića reagovao je lider socijalista Ivica Dačić. Ako je vest o kandidovanju Nikolića tačna, sramotno je, kaže Dačić, da se on time pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Aleksandra Vučića.

Ističe da je jedino logično i racionalno da kandidat bude onaj koji će pobediti, sa ili bez Nikolića, svejedno. "A šta će uraditi Nikolić bez Vučića, i to je jasno - ništa. Samo će pomoći onima koji su protiv Vučića. I to bezuspešno", zaključuje Dačić.

Da samo Vučić zaslužuje poverenje građana i da je to pokazao radom i rezultatima koje je ostvario kao premijer, smatra i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Podršku Vučićevoj kandidaturi potvrdio je i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak