Samo najbolje za buduću mamu: Novak angažovao kuvara za trudnu Jelenu

Svet 13.02.2017 23:58
Samo najbolje za buduću mamu: Novak angažovao kuvara za trudnu Jelenu


Srpski teniser Novak Đoković ne krije radost što će ponovo dobiti dete, a svoju suprugu drži kao malo vode na dlanu.S obzirom na to da već imaju dvoipogodišnjeg sina Stefana, kome je Jelena posvećena po čitav dan, Nole je zabrinut da li će stići da pripremi hranu koja joj je potrebna.

Kako je Stefan dovoljno veliki i ima svoj prostor, za bebu će sva oprema biti kupljena na proleće. Taj deo Novak je prepustio Jeleni, koja uživa u tim stvarima, ali prvo mora da sačeka dok ne budu znali kojeg je pola beba. Njih dvoje se svakako spremaju i da malom Stefanu približe momenat dolaska brata ili sestre na svet, kako se ne bi osetio zapostavljenim.

Iako se Đokovićeva supruga hrani zdravo i vodi računa o namirnicama koje unosi u organizam, doktori su joj savetovali da sada mora unositi veću količinu što raznovrsnije hrane. Zbog toga su za njenu ishranu tokom trudnoće zaduženi kuvari Đokovićevog restorana u Monte Karlu.

“Jelena je svoj ritam života i obroke poslednje dve i po godine uskladila sa Stefanovim ritmom, ali to će sada morati da se promeni. Ne samo Novak već i svi ostali članovi porodice rekli su joj da će se uključiti aktivnije u odrastanje malog naslednika kako bi ona moga da odmara i brine o trudnoći”, objašnjava izvor, koji je zbog prijateljskih odnosa sa Novakom želeo da ostane anoniman.

“Novak i Jelena nisu očekivali da će se saznati da čekaju bebu i zato se sada trude da nijedan detalj ne ispliva u javnost. Jelena je u drugom mesecu trudnoće i još je rano da prave bilo kakve planove. Bitno im je da dete bude zdravo i da ona što laganije provede blagosloveno stanje. Zbog toga je napravljen poseban meni u njihovom restoranu, koji će Jelena morati da poštuje jer sadrži sve namirnice potrebne za pravilan razvoj bebe. To će joj ujedno olakšati dnevne obaveze kako se ne bi zamarala. Inače, u njihov restoran stižu namirnice, voće i povrće iz celog sveta i sve imaju provereno i zdravo poreklo”, kaže izvor, a u prilog tome govori i video koji je Jelena postavila pre dva dana upravo iz restorana, uz poruku:

“Jedva čekam da probam sve kulinarske đakonije iz restorana.”


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak