Prijateljstvo je preraslo u romansu: Tom Džons u vezi sa Prisilom Prisli

Stil magazin 12.02.2017 19:36
Prijateljstvo je preraslo u romansu: Tom Džons u vezi sa Prisilom Prisli


Bivša supruga Elvisa Prislija pronašla je novu sreću u ljubavi sa slavnim muzičarem Tomom Džonsom.Utehu u Prisili Džons je pronašao samo godinu dana nakon smrti supruge Linde. Njihova veza tek je na početku, a zanimljivo je i to da je Džons pre Elvisove smrti često provodio vreme sa slavnim muzičarem i njegovom suprugom.

"Iza Džonsa je težak period tugovanja za preminulom suprugom. Trenutno uživa u Prisilinom društvu, a zajedno su viđeni i u izlasku. Hemija između njih je očigledna, ali oni nigde ne žure", rekao je izvor, a prenosi Mirror.

"Prisila je divna žena i mi smo dugogodišnji prijatelji. Uživam u vremenu koje provodimo zajedno", izjavio je slavni muzičar nedavno u jednom TV šou.

Prisila se za Elvisa Prislija udala 1967, kada je imala samo 21 godinu. Zajedno imaju ćerku Lizu Mari. Iako su se razveli 1973. ostali su bliski sve do njegove smrti 1977. godine. Nakon Elvisa, Prisila je bila u vezi s glumcem Majkom Edvardsom, piscem Markom Garibaldijem, producentom Najdželom Litgouom, ali i s 27 godina mlađim voditeljem Tobijem Anstisom.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak