Keli Klarkson: Istog dana sam dobila Gremi i saznala da imam rak

Alo 11.02.2017 21:59
Keli Klarkson: Istog dana sam dobila Gremi i saznala da imam rak


Pop zvezda Keli Klarkson pre 10 godina osvojila je dva Gremija. I dok je ceo svet slavio i bio srećan zbog prve pobednice 'Američkog idola', pevačica je taj dan bila očajna i skrhana bolom.Naime, baš na dan kada se spremala za dodelu, Keli je stigao poziv iz jedne ordinacije iz koje su joj rekli da ima rak.

- Ceo dan sam plakala, četiri puta su morali ponovno da me šminkaju. Razmišljala sam kako sam mlada i da je nemoguće da mi se to događa. Paničarila sam ceo dan. Kada sam osvojila Gremije pomislila sam da mi je Bog dao poslednju priliku za nešto lepo pre nego što mi se dogodi nešto užasno - rekla je Keli koja je tada imala 24 godine.

Te večeri je osvojila dva Gremija i održala emotivan govor koji je rasplakao sve u sali, a niko nije ni pretpostavio da je ona utučena zbog bolesti koja joj je dijagnostifikovana. 

Međutim, narednog dana se desilo nešto neočekivano. Klarksonovoj su javili da ipak nema rak.

- Pogrešili su i zamenili rezultate. Samo sam stajala tamo i mislila kako su mi uništili nešto što je mogla da bude najlepša noć u mom životu, nešto o čemu sam maštala kao dete - rekla je pevačica.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak